BlogWaarom? Waarom? Waarom?


Techniek voor Kids

is techniek voor kids op basisschool mogelijk? Jazeker! SkillsForKids voedt alle hongerige Waarom-basisschoolkinderen met antwoorden en praktijklessen Techniek voor kinderen.

SkillsForKids is jarig!


5 jaar leerplezier

En inmiddels er werken er honderdveertig docenten voor SkillsForKids en kunnen klanten kiezen uit meer dan tachtig vakken. Na Den Haag staan ook Rotterdam, Amsterdam en Utrecht op de agenda.

Feest op school


Tot volgend jaar!

Wat nou zomervakantie? School is hartstikke leuk! Daar kunnen we natuurlijk scholen bij helpen, want we bieden meer dan tachtig verschillende workshops voor naschoolse activiteiten.

‘Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt’


Eva van Woerkom – docent & kunstenaar

Het lesgeven en het maken van kunst zit Eva van Woerkom in het bloed. Als docent beeldende kunst voor kinderen voelt ze zich thuis bij SkillsforKids. Kunst op school leert kinderen creatief denken!

Subsidie muziekonderwijs


Minister Bussema wil het muziekonderwijs op alle basisscholen in Nederland flink verbeteren. Daarvoor zal het rijk subsidie muziekonderwijs beschikbaar stellen via het Fonds voor Cultuurparticipatie

De extreme sporten van SkillsforKids


Is streetsurfen, freerunnen of handboogschieten iets voor uw kind? Skills for Kids richt zich sinds kort ook op spannende, extreme sporten.

Cultuuronderwijs 10 x leerzaam


Niet voor niets investeert de overheid in cultuuronderwijs. Goed cultuuronderwijs geeft kinderen gevoel voor kunst, cultuur, erfgoed en media.

27 januari Netwerklunch Basisonderwijs


Wij organiseren een netwerklunch op dinsdag 27 januari 2015 van 11:00 tot 14:00 uur in het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag. Ben jij directeur van een basisschool? Dan nodigen we je van harte uit.

VSD-subsidie voor alle Haagse basisscholen


Skills for Kids kan uw basisschool voorzien van VSD-activiteiten. We stellen samen met de school een op-maat-gemaakt pakket samen en kiezen uit 70 activiteiten voor klein en groot.

Dansen voor peuters


Peuters ontdekken dat ze op allerlei manieren kunnen bewegen. Daarmee ontwikkelen ze ook hun motoriek. Daarom kunnen peuters bij ons komen dansen.

Hoor wie klopt daar kinderen?


Alle basisscholen in Den Haag maken kosteloos gebruik van onze diensten via de VSD (verlengde schooldag) subsidie. De school stelt een pakket samen met activiteiten en wij verzorgen de rest.

Tachtig vakdocenten en een chinchilla


Eerder verschenen op Den Haag Direct

Wordt er op de school van zoon of dochter geen naschoolse activiteiten in Den haag georganiseerd? Geen paniek dan: je kunt als ouder ook direct terecht bij SkillsForKids in het Koorenhuis zelf.

Muziekles op de Gelderlandschool


Met SkillsforKids

Bij OGO onderwijs houden de docenten extra rekening met de belevingswereld van de kinderen. Kinderen leren beter als ze daadwerkelijk begrijpen waar de lesstof over gaat.

Full Service van A tot Z


SkillsforKids biedt meer dan tachtig buitenschoolse activiteiten uit verschillende disciplines. Denk aan beeldende kunst, media en communicatie, techniek, sport, expressie (zoals muziek en dans), taal en maatschappelijke vorming.

De zomerschool van SkillsforKids


Tijdens de zomerschool kunnen kinderen bijgespijkerd worden in rekenen of taal of meedoen aan één of meer van onze zomercursussen. Wij kijken al uit naar deze zomer!