27 januari Netwerklunch Basisonderwijs27 januari Netwerklunch Basisonderwijs

In het zakenleven staan er altijd wel netwerkborrels en –bijeenkomsten op de planning. In het onderwijs komen we dat niet zo vaak tegen. Dat vinden wij zonde, want samen bereiken we zoveel meer! Speciaal daarom organiseren wij een netwerklunch op dinsdag 27 januari 2015 van 11:00 tot 14:00 uur in het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag. Ben jij directeur van een basisschool of coördinator cultuuronderwijs? Dan nodigen we je van harte uit.

Koppen bij elkaar

Je hebt vragen over de manier waarop cultuuronderwijs gegeven wordt. Of hoe andere scholen culturele onderwerpen in hun lesprogramma verwerken. Hoeveel tijd besteden andere scholen aan cultuuronderwijs? Met welke kunst- en cultuurdisciplines komen de leerlingen in aanraking en hoe reageren ze daarop? Misschien heb je gewoon behoefte aan bevestiging. Pak jij de boel goed aan? Dat zijn allemaal uitstekende onderwerpen voor onze netwerklunch. Steek de koppen bij elkaar en laat je inspireren. Op een informele en laagdrempelige manier. Daarnaast leer je SkillsforKids beter kennen en informeren we je over wie wij zijn en wat wij precies doen. We vertellen je ook alles over de bestaande en nuttige subsidieregelingen voor cultuuronderwijs. Dat allemaal onder het genot van een heerlijke lunch.

Netwerken

Netwerken is nuttiger dan je misschien denkt. Je wisselt informatie uit en inspireert elkaar, maar er zijn meer voordelen. Hoe meer mensen je leert kennen uit hetzelfde vakgebied hoe meer mogelijkheden er ontstaan. Samenwerkingsverbanden, projecten, vernieuwende onderwijsplannen; stuk voor stuk opbouwende ideeën waar je veel aan kunt hebben of die juist bevestigen dat jij alles al fantastisch hebt geregeld. Netwerkbijeenkomsten garanderen niet dat je de week daarop al allerlei onderwijsvernieuwingen door kunt voeren. Misschien ontmoet je wel iemand waar je plots twee jaar later wat aan hebt. Hoe dan ook brengt onze netwerklunch mensen uit hetzelfde vakgebied samen. Je ontmoet mensen met dezelfde passie als jij.

Contact

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Schrijf je dan in vóór 20 januari 2015. Heb je vragen over of suggesties voor de netwerklunch? Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op. Wij hopen je in elk geval te ontmoeten op 27 januari aan de Prinsegracht.