Full Service van A tot ZWij weten als geen ander hoe druk basisscholen het hebben. Het plannen en uitvoeren van buitenschoolse activiteiten neemt tijd, geld en vooral veel energie in beslag. Voor extra lessen zijn nieuwe materialen nodig, deskundige docenten, lesstof, inschrijfmodules, informatiepakketten en nog veel meer. SkillsforKids neemt werk uit handen. Wij ontfermen ons niet alleen over leerzame en leuke lessen, maar ook over de inschrijfprocedures, informatieverstrekking en administratie: we leveren full service. Zo komt een school zonder tijdverlies toch met mooie extra lessen voor de dag.

Breed aanbod

Scholen die besluiten met ons in zee te gaan, kunnen (in samenwerking met SkillsforKids) een pakket samenstellen met vakken en cursussen naar keuze. En die keuze is er! SkillsforKids biedt meer dan tachtig activiteiten uit verschillende disciplines. Denk aan beeldende kunst, media en communicatie, techniek, sport, expressie (zoals muziek en dans), taal en maatschappelijke vorming. Van webdesign, het bouwen van robots en faalangstreductietraining tot capoeira, grimeren en bollywood dansen.

De klik

Na het kiezen van de juiste vakken, zorgt SkillsforKids ervoor dat ook de docent past bij de school. We vinden het belangrijk dat er een klik is en dat de docent bekend is met de manier van lesgeven en de eisen van de school. Al onze docenten hebben ervaring in het onderwijs en werken professioneel.

Informatie en inschrijfmodule

En dan heeft de school een prachtig pakket met diverse vakken samengesteld… Tijd om de ouders en kinderen daarover te informeren! Dat doen wij bijvoorbeeld aan de hand van frisse flyers of met informatiebijeenkomsten. SkillsforKids maakt ook een eigen webpagina aan voor de school waarop alle vakken met data, tijden en informatie te zien zijn en waarop ouders hun kinderen kunnen aanmelden.

Direct contact

Hebben ouders nog vragen? Of is hun kind ziek en willen ze hem of haar afmelden? Dan nemen ze direct contact met ons op. Als onze docent ziek is, regelen we zelf een geschikte vervangende leerkracht. De school kan dus echt alles aan over overlaten.

Extra wensen

Heeft de school extra wensen of ideeën voor de lessen? Daar hebben wij altijd oren naar. Kortom, we bieden full service, van A tot Z.