De extreme sporten van SkillsforKidsDe extreme sporten van SkillsforKids

SkillsforKids verwelkomt alle Haagse kinderen. Of ze nu de sterren van de hemel zingen, prachtige kunstwerken creëren, zich voordoen als Jan Klaassen of de moeilijkste capoeirasprongen beheersen. SkillsforKids nodigt iedereen tussen de 4 en 18 jaar uit om de leukste lessen te volgen. En dan hebben we nog meer goed nieuws: Skills for Kids richt zich sinds kort ook op spannende, extreme sporten. Er komen nog drie activiteiten bij voor alle stoere kinderen uit de omgeving.
 

Streetsurfen

In een stad aan zee mag deze hippe sport niet ontbreken. Met een longboard rollen de kinderen over de tegels. Een longboard is een soort skateboard, maar dan (zoals de naam al zegt) is hij langer en flexibeler. Om te streetsurfen combineren we meerdere technieken. Die technieken komen oorspronkelijk van het golfsurfen, skateboarden en snowboarden af. Kinderen verbeteren daarmee niet alleen hun evenwichtsgevoel, maar ook hun concentratievermogen. En wat als uw kind valt? Beschermende kleding is natuurlijk noodzakelijk. Met kniebeschermers, polsbeschermers en een helm kunnen de kinderen wel tegen een stootje.

Freerunning

Kinderen zitten vol energie. De hele dag rennen en klimmen? Geen probleem. Freerunnen maakt van rennen een creatieve en uitdagende sport. De kinderen leren vrij bewegen op de meest verrassende manieren. Ervaren freerunners rennen moeiteloos iedere hoge muur op en springen gemakkelijk overal naartoe. Dat maakt van iedere stad of dorp een speelplaats, waarin volop bewogen kan worden. Beginners leren stapje voor stapje hoe ze soepel kunnen rennen, springen en klimmen, naar aanleiding van veilige lessen. We maken gebruik van professionele toestellen en zorgen iedere les voor een spannend parcours.

Handboogschieten

Wij weten dat ze er zijn. Skills for Kids denkt ook aan de Haagse Robin Hoodjes. Het klinkt misschien gevaarlijk, maar handboogschieten is geschikt voor alle leeftijden. Onder leiding van een deskundige instructeur trainen kinderen op een leuke manier hun schouders-, rug- en armspieren. Ook concentratie is van uiterst belang. Wie zich goed concentreert, schiet prachtige pijlen. Hoppa! In de roos! Tjak! Appel door midden!

Meer weten?

Is streetsurfen, freerunnen of handboogschieten iets voor uw kind? Bel of mail ons! Wie weet ontpopt uw kind zich als een waar talent.