Hoor wie klopt daar kinderen?Hoor wie klopt daar kinderen?

SkillsforKids heeft maar liefst 70 verschillende activiteiten voor alle kinderen uit de gemeente Den Haag in petto. Creatieve, muzikale, expressieve, sportieve of educatieve workshops en cursussen. Denk aan Kung fu voor kids, een zang-, EHBO- of Spaanse les of een workshop webdesign, poppenspel of modeontwerpen. Onze cursussen worden gegeven door deskundige, gepassioneerde vakdocenten die het niveau van de activiteit altijd afstemmen aan de groep. Is de docent ziek? Dan regelen we een invaller. Hartstikke mooi natuurlijk, maar wie kloppen er nu eigenlijk bij SkillsforKids aan?  

Basisscholen

We werken vooral met basisscholen. Zowel regulier als speciaal onderwijs. De gemeente Den Haag verstrekt per kalenderjaar een zogenaamde VSD-subsidie (Verlengde School Dag). Daarmee maken alle basisscholen (als ze de subsidie op tijd hebben aangevraagd) kosteloos gebruik van onze diensten. De school stelt een pakket samen met activiteiten en wij verzorgen de rest. Van de gehele coördinatie tot het verstrekken van informatie, materialen en verschillende communicatieve werkzaamheden. Wij nemen werk uit handen en dat scheelt de scholen tijd en energie. Daarnaast kunnen basisscholen veelzijdige, kleurrijke en educatieve activiteiten aan de kinderen bieden. Dat maakt naar school gaan nog leuker! Overigens kunnen de kinderopvang en andere kind- en jeugdinitiatieven ook altijd bij ons terecht.

Ouders

SkillsforKids organiseert ook activiteiten in het Koorenhuis. Niet alleen schoolbesturen, maar ook ouders kunnen hun kinderen aanmelden voor een leuke cursus of les. Denk aan peuterdansen, kleutercooking of HipHop voor kinderen. In de zomer kunnen de kinderen zich inschrijven voor de zomerclub. Vier dagen vol vrolijke activiteiten. Zoals een lesje grime, fotografie, capoeira of theater.

Keuze genoeg

Wij vinden het leuk om kinderen, ouders en scholen te inspireren en te enthousiasmeren. We dragen graag bij aan de ontwikkeling van de capaciteiten, talenten en vaardigheden van uw kind. We luisteren daarom altijd naar de wensen van de klant. Uiteraard vinden wij plezier ook een belangrijke factor. Daarom bieden we zoveel mogelijk activiteiten en zijn onze docenten vaardig, betrouwbaar en gepassioneerd.

Meer weten?

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Heeft u vragen, suggesties of wilt u gewoon eens met ons praten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend orientatiegesprek.