De zomerschool van SkillsforKidsZoon- of dochterlief gaat met de hakken over de sloot over. Zijn of haar rapport is helemaal zo slecht nog niet. Maar dat stomme rekenen of die suffe taalfouten halen de resultaten drastisch naar beneden. De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent zes weken geen taal of rekenen. Zakt de stof dan niet nog verder weg? SkillsforKids biedt de oplossing: zomerschool! Daarnaast geeft SkillsforKids leuke creatieve, muzikale en sportieve zomercursussen!

Bijspijkeren

Tijdens de zomervakantie helpen we kinderen die moeite hebben met taalvaardigheid of rekenen. In kleine groepjes werken we ruim twee weken intensief samen. Ieder op zijn eigen niveau. De kinderen krijgen niet alleen meer zelfvertrouwen, ze halen hun achterstand op een persoonlijke en prettige manier in.

Cultuuronderwijs

Máár hey! Het is ook zomervakantie! Daar horen vrolijke zomercursussen bij! Speciaal voor alle kinderen organiseert SkillsforKids originele en veelzijdige middagen. Dat bleek het afgelopen jaar weer een groot succes. De muziekliefhebber nam zang-, theater-, hiphop- of raplessen. Knutselkoningen en creabea’s konden zich o.a. storten op grime-, keramiek-, graffiti- en fotografieworkshops en de sportievelingen onder ons waagden zich aan capoeiera of acrobatiek. We zijn alweer druk aan het plannen voor 2015. Het mag natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken aan een serie prachtactiviteiten. Willen jullie als school een eigen zomerschool plannen? Ook dan nemen we graag werk uit handen. 

Totaalorganisatie

SkillsforKids geeft niet alleen les, we kunnen álles zelf: het regelen van de locatie, het maken van planningen, het optrommelen van docenten, het opstellen van aanmeldformulieren, het ontwerpen en verspreiden van informatie, het organiseren van uitjes en noem maar op. Tijdens de zomerschool is SkillsforKids ook inzetbaar als coördinator. Dat wil zeggen dat we dan verantwoordelijk zijn voor alles wat er bij de zomerschool komt kijken. Van de verslaglegging tot het adequaat oplossen van problemen. SkillsforKids heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en weet als geen ander hoe belangrijk een goede coördinatie is.

Docenten

Of kinderen nu bijgespijkerd worden in rekenen of taal of meedoen aan één of meer van onze zomercursussen. De vakken worden allemaal gegeven door de vakkundige en vooral ook gedreven docenten van SkillsforKids. Wij kijken al uit naar deze zomer en wij hopen dat jullie dat ook doen!