Eva van Woerkom‘Skills for kids’ is een organisatie die een breed aanbod van lessen verzorgd op diverse scholen in Den Haag en omgeving. Vanaf 2011 ben ik werkzaam als beeldend kunstenaar en kunstdocent bij Skills for Kids. ‘Skils for kids’ is een organisatie waarbij aandacht voor het kind en zijn of haar talent centraal staat.

Dit uit zich in energieke lessen waarbij kinderen hun talenten ontdekken en uitdiepen. Tijdens de lessen word er gewerkt aan talent- en taalontwikkeling. De leerlingen leren nieuwe technieken en woorden tijdens de lessen. De kinderen ontwikkelen zich door doen: expirimeteren met het materiaal is een belangrijk uitgangspunt.

De artistieke kwaliteiten van de leerling word tijdens de lessen uitgediept en ten einde van een periode exposeren zij de kunstwerken aan ouders en vrienden.  Je ziet de kinderen glunderen als ze trots hun werk laten zien. Skils for kids is een eerlijke betrouwbare  partner voor het gezamenlijk werken aan talent- en taalontwikkeling in het basisonderwijs.

Eva van Woerkom  - docent beeldende kunst