Ontmoet de mensen
die leren
zo leuk makenSinds zomer 2014 word ik er met veel plezier op uitgestuurd door SkillsForKids!

Mijn passie is het van het begin af aan te begeleiden van mensen – jonger of ouder -  bij het creatief zijn. Hen te stimuleren bij het ontdekken van de creator, de schepper, de kunstenaar in zichzelf! Kinderen begeleiden bij het ontdekken hoe leuk het is om iets te maken met eigen handen is fan-tas-tisch!

Ontdekken wat er allemaal kan met ambachten, bijvoorbeeld vilten, is een heerlijk avontuur. Schilderijen maken en daarbij gebruik maken van diverse extra materialen – één grote creatieve explosie van technieken – daar houd ik van. Daarnaast geniet ik er van om woonaccessoires te styleren en ontwerpen.

“Wat is je beroep?”, vragen zowel kinderen als volwassenen mij weleens. Met gepaste trots antwoord ik dan: “Professioneel knutselaar”! Na de opleiding tot activiteitenbegeleidster ben ik doorgegaan met het me eigen maken van allerlei handvaardigheidstechnieken. In 2013 heb ik als het ware ‘een update binnen gehaald’ door de opleiding Creatieve Handvaardigheid (VAK, Delft) af te ronden met het behalen van het certificaat. Ik ben dus geschoold creatief begeleidster.

Graag tot ziens!