Testimonials; anderen over ons'Wat waren wij blij met de workshops van skills, er is zo'n groot aanbod, dat wij van gekkigheid niet meer wisten wat we moesten kiezen. Wat een leuk en gevarieerd aanbod. Samen met de kinderen hebben we gekeken wat zij het leukste vonden. Wij zijn enorm enthousiast over skills en hun workshop docenten en raden skills ook voor iedereen aan'

Leidsters - Kinderopvang organisatie -  Lisa DAK

'Zo goed dat jullie zo'n breed aanbod hebben. Onze kinderen zijn iedere keer weer razend enthousiast! Vandaag was de laatste les striptekenen, mijn dochter heeft zichzelf overtroffen en vond het erg leuk!'

Ouder - OBS waterland 

‘In december 2012 is OBS Waterland begonnen met het aanbieden van naschoolse activiteiten door Skills for kids. Voor ons scheelt dit veel tijd voor de organisatie, doordat Skills for kids bijna al het werk uit handen neemt. Je kiest zelf de cursus, maar daarna wordt al het werk overgenomen. De inschrijving gaat via hen en de docenten en materialen worden door hen geleverd. Kan een docent een keer niet, dan zorgen zij voor vervanging. Verder hebben we tot nu toe erg enthousiaste docenten gehad.’

Ruben Houtepen – VSD coördinator - OBS Waterland

‘Creatieve, sportieve, muzikale en leerzame lessen, skills for kids heeft een heel ruime portefeuille met activiteiten en heel belangrijk : inspirerende en enthousiaste docenten! Daarbij is het contact met school zeer plezierig: makkelijk bereikbaar, meedenkend en betrokken, echt heel fijn!

Na afloop van ieder lessenblok is er een inlooples voor ouders. De kinderen presenteren dan trots hun maaksels, dansen, liedjes en noem maar op. Sinds dat we skills voor kids in de arm hebben genomen, verlopen de naschoolse activiteiten (en alles wat daarbij komt kijken) eindelijk soepel en naar wens voor kinderen, ouders en school’!

Marjolein van Braak – Adjunct directeur – OBS Houtrust

‘Sinds januari ben ik werkzaam op de kleine wereld en heb ik te maken met SFK. Ik vind de samenwerking met Sandra uitstekend. Ze denkt met mij mee, is goed bereikbaar en overlegt over de leerlijnen. SFK is een fijne organisatie. Ze zorgen voor goed personeel, goede coaching, duidelijke leerlijnen, goed overleg en vervanging wanneer er iemand afwezig is. Kortom een bedrijf waar je van op aan kunt’

Marleen fretz – LKP coordinator – OBS Kleine Wereld

Als directeur op PCB Prinsehaghe gewerkt met Sandra en Marije. Een samenwerking die ik als erg inspirerend ervaren heb. Zowel Sandra als Marije koppelen een grote inhoudelijke deskundigheid op het terrein van onderwijs, jeugdzorg en opvoeden aan een kritische blik op ontwikkelingsperspectieven van kinderen. En dat leverde altijd inspirerende discussies op die mee hielpen bij het ontwikkelen van een goede visie op de toekomst van zowel het individuele kind als van de organisatie.
Kortom twee dames met kennis, kunde en passie!

Raymond in ’t Veld – interim manager

Ook dit jaar hebben we voor de organisatie en uitvoering van het middagprogramma van de zomerschool Delft SFK ingehuurd. Onder leiding van Sandra van der Meulen van SKF is vorige zomer een inspirerend programma tot stand gekomen en uitgevoerd waarbij de kinderen in een  spetterende eindpresentatie hebben laten zien wat zij aan dans, zang- en creatief talent in huis hadden. Er is zelfs een eigen zomerschoollied gefabriceerd !  Het feit dat we voor het tweede jaar met SFK in zee gaan zegt genoeg !
Wat we vooral als prettig hebben ervaren is dat Sandra en Marije merkbaar ervaring hebben met en in het onderwijs waardoor zij goed hebben kunnen aansluiten op onze vraag.  Over de samenwerking met de medewerkers van SFK voor de uitvoering van de workshops horen wij alleen maar positieve geluiden.

Iris Heijdelberg - directeur OBS locatiedirecteur Omnibus en projectgroep lid Zomerschool Delft

We ervaren dat als we afspraken maken met SKILLS jullie je uiterste best doen om die afspraken zo goed mogelijk na te komen. Als er iets is van onze kant proberen jullie dat zo goed mogelijk op te lossen.
Jullie denken mee!

Fransje Steinmetz - Adjunct directeur - Comenius