Is uw school ook open na drieen?aantal kinderen werkt samen aan tekening met kleurpotloden
Wilt u uw kinderen ook de kans geven om na schooltijd deel te nemen aan onze activiteiten?
Skillsforkids kan dit voor u regelen.

Wij zullen in samenspraak met de school een uitdagend, verrassend activiteiten programma samenstellen. De uitvoering daarvan doen we met een enthousiast team van professionele docenten die worden gedreven door hun passie en vakkennis. Naast de activiteiten en docenten is SkillsForKids uw partner bij de organisatie en coördinatie.

"Wij kunnen alle zorg uit handen nemen"

 

Naast de aan te vragen subsidie kunt u als school er voor kiezen een bijdrage van de ouders te vragen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Interesse? kijk voor een overzicht van onze activiteiten bij  activiteiten

Ruben Houtepen – coördinator OBS Waterland
 “In december 2012 is OBS Waterland begonnen met het aanbieden van naschoolse activiteiten door Skillsforkids. Voor ons scheelt dit veel tijd voor de organisatie, doordat Skillsforkids bijna al het werk uit handen neemt. Je kiest zelf de cursus, maar daarna wordt al het werk overgenomen. De inschrijving gaat via hen en de docenten en materialen worden ook door hen geleverd. Kan een docent een keer niet, dan zorgen zij altijd voor vervanging. Verder hebben we tot nu toe erg enthousiaste docenten gehad”
 
Ouder - basisschool OBS Waterland 'Zo goed dat jullie zo'n breed aanbod hebben. Onze kinderen zijn iedere keer weer razend enthousiast! Vandaag was de laatste les striptekenen, mijn dochter heeft zichzelf overtroffen en vond het erg leuk!'