zoek hier je skill
skills tijdens, tussen & na schooltijd

Onze Wereld

Brandtstraat 87
2572 CC Den Haag
Zuid-Holland

verlengde schooldag activiteiten

Op Onze Wereld bieden wij een divers aanbod aan naschoolse activiteiten. Wij werken in blokken, de data ziet u onder de activiteit. Dat betekent dat kinderen van groep 3 tot en met 8 kunnen kiezen voor een activiteit na schooltijd.

Dit jaar doen we het aanmelden voor de naschoolse activiteiten niet meer met een papieren folder, maar met de computer. Bij het aanmelden moet u goed kijken of uw kind wel kan op de dag dat de activiteit wordt gegeven.

We hebben al veel kinderen die nu al meedoen met onze TheaterSchool, StudieKlas of Fit for Kids. Zij kunnen dus op de dagen dat ze al wat hebben niet meedoen aan een andere activiteit. De leerkrachten zullen ook in de klas met de kinderen kijken naar de activiteiten, zodat u thuis met uw kind kunt aanmelden.

Inschrijving betekent niet automatisch deelname. De school werkt met een lotingsysteem, waardoor iedereen de kans krijgt om mee te doen. U ontvangt een week voor aanvang een mail of uw kind mag deelnemen.

Wanneer uw kind mag deelnemen, betekent dat wel dat uw kind alle lessen aanwezig moet zijn. Tijdens deze lessen gelden dezelfde afspraken als tijdens schooltijd.

De activiteiten vinden plaats in de school. Heeft u vragen/opmerkingen dan kunt u bellen met Skillsforkids ( 070 - 850 99 55)

Check even extra of u wel de naam van uw kind ingevuld heeft ipv uw eigen naam (dit gebeurt nogal eens bij het automatisch invullen van uw gegevens). Wilt u bij het invullen van de groep ook aangeven of uw kind in a/b/c/d/e zit, dan weten we uit welke groep het kind komt.

 

 

 

 

 

Sluiten

Inschrijven voor: