Wie wij zijn

Meer dan 16 jaar onderwijservaring in het basisonderwijs.

Vanuit die achtergrond zitten wij bij u aan tafel. We voelen in een split second aan waar de behoefte ligt en hoe we er voor kunnen zorgen dat de activiteiten binnen uw school inhoudelijk en geruisloos verlopen. De vakdocent maakt het verschil!

Marije Brune

Marije Brune

Directeur / Eigenaar Skills for Kids

April 2010… dan heb je opeens 16 jaar ervaring in het basisonderwijs achter je naam.

Mijn taken binnen de 4 muren van scholen in Den Haag - schilderwijk  en Amsterdam - Oost zijn wel volbracht. De volgende stap dient zich aan; al mijn opgedane kennis en ervaring delen met anderen. Skills for Kids is een feit.

‘Verbinden’, ‘gedreven’ en ‘samen’ zijn belangrijke kernwaarden voor mij.

Skills for Kids is daar het ultieme platform voor. Samen met de school een mooi ‘plan op maat’ maken. Om vervolgens de vakdocenten, die een aanstekelijke drive hebben, te matchen met de school die bij ze past. Dát is waar ik goed in ben en waar ik blij van word.

Naast ondernemer ben ik ook moeder. Moeder van 2 kinderen die ik het ontzettend gun dat ze tijdens hun schooltijd in contact komen met bevlogen docenten. Docenten die écht 'het verschil' weten te maken. Hoe gaaf is het dat je later denkt ..’wow..die meester / juf heeft er indirect voor gezorgd dat ik ben waar ik nu ben’.

April 2019 … 9 jaar later. Skills for Kids is een begrip in Den Haag, op naar andere grote steden.

Sandra van der Meulen

Sandra van der Meulen

Directeur / Eigenaar Skills for Kids

Voorjaar 2010..... de tijd in het schooljaar om je eens af te vragen wat je wilt. Los van hetplaatje dat door de directeur gemaakt werd, voor mij het moment om eens goed naar mijzelf te kijken.

Wat kan ik? Wat heb ik gedaan? Wat wil ik? Maar bovenal,....... waar word ik gelukkig van!

De conclusie was al snel dat ik binnen al mijn taken en verantwoordelijkheden op school had kunnen ontdekken wat mijn sterke punten zijn. De wens om daar meer mee te doen, en het 5 dagen voor de klas staan los te laten, was geboren.

Met een hoofd vol ideeen en een (klein) zetje van de thuisbasis, was SkillsforKids een feit. Het ondernemerschap kon beginnen....

Ik heb ervaren en geleerd, en ik geniet ervan wanneer zowel de school als de vakdocent blij zijn met de match die gemaakt is. De diversiteit aan klanten en docenten maakt het nooit saai. Het kunnen spieken in heel veel "keukens" houdt mij betrokken bij het onderwijs en geeft mij input voor nieuwe ideeen/ontwikkelingen.

Naast ondernemer ben ik ook moeder van 3 meiden die elk op hun eigen wijze in het leven staan. Ik geniet ontzettend van hun eigenheid en vind het belangrijk dat ze zich kunnen ontwikkelen in de dingen die ze interesseren of waar ze goed in zijn.

Iets wat we met Skills for Kids ook willen uitstralen. Maak kennis, ervaar en geniet!

En nu, ruim 9 jaar later, staat Skills for Kids op de kaart in Den Haag. Tijd om verder om ons heen te kijken en ook de kinderen van andere steden kennis te laten maken met Skills for Kids!

Mijn kinderen vinden het aanbod geweldig! Veel variatie

Koud koken / Yunus Emre Beresteinlaan / Groep 3